Oči zvětšující make-up. Jak zkrášlit své oči díky řasence?

Věděli jste, že několik snadných triků dokáže dodat vašim očím objem, po kterém tak toužíte? Objem dodávající make-up není nic těžkého v případě, že znáte několik technik.

Pokud sníte o zkrášlených a velkých očích, rozhodně se seznamte s tímto seznamem tipů a triků, které vám pomohou vašeho cíle dosáhnout.

Jak si opticky zvětšit oči?

Je nutné make-up aplikovat takovým způsobem, díky kterému budou opticky větší. Stačí vám použít tu správnou kombinaci barev. Změna je nadohled. Stačí postupovat podle několika jednoduchých kroků.

Způsoby optického zvětšení oči

  1. NATÁČENÍ ŘAS
    Rozhodně se vyplatí sáhnout po kleštičkách na řasy, či kvalitní natáčecí řasence. Díky optimálnímu natočení řas budou oči opticky větší. Oční make-up bude daleko krásnější v případě, že řasy nebudou tvrdé a rovné. Efektu maximálního natočení řas můžeme dosáhnout dvěma způsoby: užitím kleští na řasy nebo užitím natáčecí řasenky. Musíme ale myslet na to, že každodenní používání kleští poškozuje řasy. Proto se rozhodně vyplatí ponechat tuto metodu na večírky a pro nás důležité události.
  2. STÍNY V KOUTKU OKA
    Další skvělou metodou zvětšení očí je aplikace trochy make-upu. Stačí si nanést malé množství očních stínů do vnitřních koutků očí. Stačí bílé, či světle béžové stíny, které oči opět opticky zvětší. Tato technika vám dále pomůže dodat svěžest celému vašemu make-upu. Ve většině případů se doporučují matné stíny, ale odvážnější ženy klidně mohou vyzkoušet třpytivé, či lesklé varianty.
  3. OČNÍ LINKY
    Každý trik je založen na prodloužení vnitřního koutka oka, což nám oči zvětší a zvýrazní. Někdy nám v koutcích oka rostou od přírody delší řasy, které poté musíme přesně pokrýt make-upem, abychom dosáhli požadovaného výsledku. Skvělou metodou je nanesení očních linek na kontury očí.
  4. PŘESNÉ NANESENÍ ŘASENKY NA ŘASY
    Občas vám na zkrášlení postačí dobrá řasenka. Důležité je vybrat si takovou řasenku, která pouze neprodlužuje, ale také zahušťuje. V tomto případě můžete využít přesný kartáček, který dokáže pokrýt i ty nejmenší a nejslabší řasy. Je důležité řasenku používat správně. Začněte řasy pokrývat od kořínků po konečky zig-zag pohyby. Díky této metodě zabijete dvě mouchy jednou ranou: získáte maximální objem řas, díky kterému budou vaše oči opticky větší.
  5. KRÁSNÉ OBOČÍ
    Stejně jako řasy, i obočí definuje naše oči, jelikož je ve své podstatě rámuje. Každý obrázek je přece krásnější, pokud je zavěšen na úchvatném rámu. Z tohoto důvodu je nesmírně důležité, abyste péči o obočí nezanedbávali. Je potřeba, abyste v obočí neměli lysá a řídnoucí místa.