Barevné řasenky – jaká barva je pro vás tou nejlepší?

Barevné řasenky jsou skvělou změnou v případě, že jste si již zvykli na řasenky v neutrálních barvách. Vaše dobrodružství s barvičkami by ale mělo začít s rozvahou. Nejdříve se vyplatí vybrat si tmavší odstín. Pokud je účinek uspokojivý, můžete pokračovat ke světlejším odstínům. Jakou barvu si vybrat a jak najít řasenku, která sedí k vašim potřebám? Jak si ji aplikovat a jak ji nosit? Jaké barvy jsou dostupné?

Jakou barvu řasenky si vybrat?

Jakmile se rozhodneme zakoupit si barevnou řasenku, klíčem k úspěchu je výběr optimálního odstínu. Špatná volba ihned na začátku může eliminovat naši touhu dále experimentovat. Z tohoto důvodu se vyplatí začít s univerzálním odstínem – např. modrou, fialovou, či tmavě zelenou.

Jak si vybrat barvu, která k nám sedne?

Při výběru barvy řasenky byste se měli rozhodovat podle toho, co sedne právě k vašemu obličeji, namísto tím, co je zrovna trendy. Pokud je trendy barvou růžová, která se k vám ale nehodí, neměli byste ji nanášet. Doporučuje se analyzovat, která odstín se nejvíce hodí k vašim očím, vlasům, vaší pleti a vašemu oblečení.

Modrá řasenka je univerzální, jelikož se skvěle kombinuje se všemi barvami očí a vlasů v případě, že je optimálně aplikována. Dokáže opticky otevřít oči. Fialová řasenka je perfektní volbou pro ženy s modrýma a zelenýma očima, zatímco zelená řasenka se hodí ženám s hnědýma očima.

Stejně důležitým, jako barva, je odstín – ženy, kterým nesluší tmavě zelená, by mohly najít spásu v seladonu. Jemnější barvy jsou daleko univerzálnější, takže po nich můžete sáhnout jak často je potřeba. Na druhou stranu, výrazné a zářivé odstíny jsou skvělé na večírky.

Nedoporučuje se kombinovat příliš mnoho barev zarát – daleko lepší je držet se jednoho odstínu, který se hodí k vašemu outfitu. Pokud se rozhodnete aplikovat si barevnou kosmetiku, váš outfit by měl být sladěný a nepříliš dominantní – tímto způsobem splní make-up svoji roli a svede na sebe většinu pozornosti.

Jak kombinovat barevnou kosmetiku se zbytkem make-upu?

Barevná řasenka se užívá nejlépe v roli zajímavého doplňku. V tomto případě byste neměli aplikovat kosmetiku na víčka. Stačí vrstva řasenky.

Jak užívat barevnou kosmetiku?

Ženy, kterým přijde efekt plných barevných řas příliš intenzivní, si je nemusejí pokrývat po celé délce. Stačí pokrýt konečky řas jak na horních, tak na dolních řasách. Doporučuje se vyzkoušet menší experiment s barvami před zrcadlem.

Barevná řasenka – kdy se ji vyplatí nanést?

Barevné řasenky by se neměly používat každý den, pokud nemáme specifický styl, ke kterému se opravdu hodí. Barevné řasy jsou skvělým doplňkem na party, ale mohou posloužit i k celé řadě dalších příležitostí.

Barevné řasenky – barvy

Poslední dobou se setkáváme se stále širším výběrem, co se barvy řasenek týče. Modré řasenky jsou poslední dobou těmi nejpopulárnějšími, ale můžeme se setkat i se spoustou zelených, fialových, či růžových. Fialové řasenky jsou ve své podstatě stejně univerzální, jako ty modré, takže se hodí je otestovat.